Sådan nulstilles netværksindstillinger på en Samsung-enhed (Android 10)

En af de mest almindelige problemer, som Samsung-brugere støder på, er problemer med netværksforbindelsen. I mange tilfælde skyldes selve problemerne en ødelagt netværksopsætning. Dette kan forekomme efter en større softwareopdatering, en operatøropdatering, en firmwareopdatering og i nogle tilfælde efter installation af en ny app. For at løse eventuelle problemer relateret til netværksforbindelse er en af ​​de løsninger, du skal prøve, at nulstille netværksindstillingerne på din Samsung-telefon eller tablet.

Denne guide vil guide dig igennem, hvordan du følger denne procedure. Trinene er enkle og kan afsluttes på under et minut.

Hvilke ting påvirkes af en nulstilling af Samsung-netværksindstillinger?

Nedenfor er de ting, der sker, når du nulstiller netværksindstillingerne:

  • Tillader synkronisering af baggrundsdata
  • Rydder mobildatagrænser
  • Sletter alle Wi-Fi SSID'er eller wifi-navne
  • Afbryder alle bundne grænseflader
  • Glemmer parrede enheder
  • Fjerner alle appdatabegrænsninger
  • Indstiller netværksvalgstilstand til automatisk
  • Indstiller den foretrukne mobilnetværkstype til den bedst tilgængelige
  • Slår flytilstand fra
  • Slår Bluetooth fra
  • Deaktiverer dataroaming
  • Slår mobil hotspot fra
  • Slår VPN fra
  • Sletter VPN-profiler
  • Tænder mobildata
  • Tænder Wi-Fi

Som du kan se, er der mange ting, der kan ændre sig, når du har nulstillet en netværksindstilling. Du bliver nødt til manuelt at foretage nogle ændringer bagefter for at omkonfigurere din enhed. For eksempel skal du oprette forbindelse igen til wifi-netværk, du tidligere var automatisk forbundet til, når du er inden for rækkevidde. Alle Bluetooth-enheder, som din Samsung havde gemt, slettes også fra enheden, så du bliver nødt til at oprette forbindelse til dem igen bagefter. Hvis du havde oprettet mobil hotspot før, slettes det også, så du bliver nødt til at konfigurere det igen.

Trin til nulstilling af netværksindstillinger på en Samsung-enhed (Android 10)

Følg nedenstående trin for at gendanne netværksindstillingerne på enhver Samsung-telefon eller -tablet.

  1. Åbn appen Indstillinger.

    Du kan finde appen Indstillinger på din startskærm eller Apps-bakke .

  2. Tryk på Generel ledelse.

    Rul ned og tryk på Generel ledelse .

  3. Tryk på Nulstil.

    Vælg Nulstil mulighed.

  4. Tryk på Nulstil netværksindstillinger.

    Hvis du trykker på Nulstil netværksindstillinger, returneres indstillingerne for wifi, Bluetooth og andre netværksindstillinger til standardindstillinger.

  5. Bekræft prompt.

    Tryk på Nulstil indstillinger for at bekræfte.

  6. Indtast din skærmlåsmulighed (PIN, mønster, adgangskode) for at fortsætte.

    Du bliver muligvis bedt af systemet om at indtaste din skærmlåsningskode afhængigt af den mulighed (PIN, mønster, adgangskode) du bruger.

  7. Tryk på Nulstil.

    Tryk på knappen Nulstil for at fortsætte med nulstilling af netværksindstillingerne.

BEMÆRK : Hvis du har en dual-SIM-kompatibel Samsung-enhed, skal du vælge hvilket SIM-kort du vil nulstille. Hvis du vil nulstille netværksindstillinger for begge SIM'er, skal du udføre ovenstående trin to gange.

Foreslåede målinger:

  • Sådan tilføjes en kontakt til hurtigopkaldsnummer i Samsung (Android 10)
  • Sådan løser du Samsung-enheden ikke tændes (Android 10)
  • Sådan løser du skærmafbrydelse under opkald i Samsung (Android 10)
  • Sådan aktiveres viderestilling af opkald i Samsung (Android 10)

Få hjælp fra os

Har du problemer med din telefon? Du er velkommen til at kontakte os ved hjælp af denne formular. Vi prøver at hjælpe. Vi opretter også videoer til dem, der ønsker at følge visuelle instruktioner. Besøg vores GalaxyS2 Youtube-kanal for fejlfinding.