Sådan fabriksindstilles en Galaxy S7 eller S7 Edge

Fabriksindstilling er ofte en nyttig løsning til mange typer Android-problemer. Bortset fra at gøre det til fejlfindingsformål, vil nogle måske også vide, hvordan man gør det på deres Galaxy S7 eller S7 edge, især hvis de planlægger at sælge eller donere enheden væk. Fabriksindstilling sletter alle personlige data såsom fotos, videoer, dokumenter osv. I lagerenheden, så sørg for at sikkerhedskopiere dine filer, inden du gør det. Hvis du er klar, skal du følge vores trin nedenfor for, hvordan du udfører en fabriksindstilling.

Husk, at vi giver svar på Android-problemer, inden vi fortsætter. Hvis du er på udkig efter løsninger på dit eget #Android-problem, kan du kontakte os ved hjælp af linket i bunden af ​​denne side. Når du beskriver dit problem, skal du være så detaljeret som muligt, så vi let kan finde en relevant løsning. Hvis du kan, bedes du medtage de nøjagtige fejlmeddelelser, du får for at give os en idé om, hvor vi skal starte. Hvis du allerede har prøvet nogle fejlfindingstrin, før du mailer os, skal du sørge for at nævne dem, så vi kan springe dem over i vores svar.

Deaktiver FRP, før du nulstiller

Med introduktionen af ​​Android - 5.0 Lollipop nød Samsung-enheder stærkere sikkerhedsfunktioner. Android - 5.0 Lollipop medbragte Factory Reset Protection eller FRP, der låser en enhed, hvis en bruger ikke leverer Google-kontooplysninger efter en fabriksnulstilling. Dette gør det sværere for tyve at blot tørre en stjålet enhed og bruge den. Hvis FRP blev aktiveret, før enheden blev stjålet, ville skærmen blive låst for godt, medmindre den korrekte Google-konto føjes til den.

Så selvom du er den legitime ejer af din Galaxy S7 eller S7 edge, vil du sikre dig, at du ikke bliver låst ud af din egen enhed efter at have slettet den. For at gøre det skal du slå FRP fra i forvejen. Du skal også gøre dette, hvis du planlægger at give eller sælge enheden væk.

Sådan deaktiveres FRP på din Galaxy S7 eller S7 edge:

  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Låseskærm og sikkerhed, og fjern alle adgangskoder, mønstre eller PIN-koder, du bruger til at sikre din telefon.
  3. Når du har fjernet din skærmlås, skal du gå tilbage til hovedmenuen i Indstillinger.
  4. Gå derefter til Cloud og konti.
  5. Tryk på Konti.
  6. Vælg din eller dine Google-konti. Sørg for at fjerne alle Google-konti fra enheden.
  7. Tryk derefter på ikonet Flere indstillinger øverst til højre på kontoen (tre prikker).
  8. Tryk på Fjern konto-knap.

Trin til fabriksindstilling af din Galaxy S7 / S7 edge

Der er to måder at nulstille din enhed på fabrikken. Den ene er via Indstillinger og den anden gennem Recovery Menu. Her er trinene til at udføre hver af dem.

Galaxy S7 Factory reset via Indstillinger:

  1. Opret en sikkerhedskopi af dine data.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Rul ned til Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  4. Gå til Nulstil fabriksdata.
  5. Her vil du se knappen Nulstil enhed.
  6. For at bekræfte beder den dig om din adgangskode, PIN-kode eller dit mønster.
  7. Vælg derefter Slet alt.

Galaxy S7 Factory reset via Recovery Menu eller mode:

  1. Opret en sikkerhedskopi af dine data.
  2. Sluk enheden. Dette er vigtigt. Hvis du ikke kan slå den fra, kan du aldrig starte til gendannelsestilstand. Hvis du ikke er i stand til at lukke enheden regelmæssigt via tænd / sluk-knappen, skal du vente, indtil telefonens batteri er afladet. Oplad derefter telefonen i 30 minutter inden opstart til gendannelsestilstand.
  3. Tryk og hold lydstyrke op-tasten og Bixby-tasten, og tryk derefter på tænd / sluk-tasten.
  4. Når det grønne Android-logo vises, skal du slippe alle tasterne ('Installation af systemopdatering' vises i cirka 30 - 60 sekunder, inden indstillingerne for Android-systemgendannelsesmenuen vises).
  5. Tryk på lydstyrke ned-tasten flere gange for at fremhæve 'wipe data / factory reset'.
  6. Tryk på tænd / sluk-knappen for at vælge.
  7. Tryk på tasten Lydstyrke ned, indtil 'Ja - slet alle brugerdata' er fremhævet.
  8. Tryk på tænd / sluk-knappen for at vælge og starte master reset.
  9. Når master-nulstillingen er afsluttet, er 'Genstart system nu' fremhævet.
  10. Tryk på tænd / sluk-tasten for at genstarte enheden.